NIEUW: opnamefunctie voor MAGINON IP-camera's

De opnamefunctie breidt de functionaliteit van uw IP-camera uit en biedt u een perfecte en naadloze documentatie van alles wat er zich binnen het door uw MAGINON IP-bewakingscamera bewaakte gebied afspeelt.

Via de app 'MAGINON IPC Viewer' of via de supra space cloud hebt u niet alleen net als tot nu toe toegang tot het livebeeld van de IP-camera, maar kunt u ook gebeurtenissen in het verleden nog een keer nakijken en aan de hand van korte video's duidelijk krijgen.

Hoe het werkt? Zodra de sensoren van uw IP-camera een gebeurtenis waarnemen, start de opnamefunctie van uw video-opname gedurende exact een minuut. Deze video's worden gedurende 14 dagen in de cloud opgeslagen. U kunt de opnamen comfortabel via de cloud of de app beheren en optioneel downloaden naar uw computer en archiveren.

 

Functies

De opnamefunctie biedt u twee aanzichten, via welke u de video-opnamen in de app of via de cloud kunt bekijken.

Aanzicht 1: gebeurtenissen in een tijdbalk

De opnamen worden op een tijdbalk symbolisch weergegeven. U kunt de tijd waarbinnen u het voor u relevante tijdstip zoekt door het afbakenen van een periode beperken of de tijdbalk naar rechts of links scrollen.

Na het selecteren van de relevante gebeurtenis wordt de video meteen weergegeven.

Aanzicht 2: gebeurtenissen als lijst

De opnamen worden in een lijst weergegeven met previewbeelden, gegevens over datum, tijd en soort gebeurtenis. Ook hier kunt u de tijd waarbinnen u het voor u relevante tijdstip zoekt beperken door het afbakenen van een periode, waarvan u de opname wilt bekijken.

Na het selecteren van de relevante gebeurtenis in de lijst wordt de video in een nieuw venster weergegeven.

Dankzij de opnamefunctie kunnen gebeurtenissen in het verleden worden gereconstrueerd. Zo hebt u het gebeuren thuis of op de werkplek te allen tijde onder controle, ook als u even niet bereikbaar bent. Met name in conflictsituaties of bij strafbare feiten kunnen deze verzamelde gegevens belangrijke informatie over de betrokken personen en het verloop van de gebeurtenissen leveren.

 

Opmerkingen

  • De opnamefunctie is een uitbreiding voor de app "MAGINON IPC Viewer" en de supra space cloud en kan uitsluitend in samenhang hiermee worden gekocht en gebruikt.
  • De uitbreiding van de functionaliteit is compatibel met de volgende cameramodellen van MAGINON: IPC-3 AC, IPC-20 C, IPC-40 C, IPC-100 AC, IPC-25 HDC, IPC-26 HDC, IPC-100 HD
  • Voor het gebruik van de opnamefunctie moet een firmware vanaf versie 87.8.64.166 op de IP-camera zijn geïnstalleerd.
  • Deze functie is beschikbaar in de talen Duits en Engels.
  • Momenteel is betaling voor de opnamefunctie uitsluitend via PayPal mogelijk.

Abonneer de opnamefunctie voor slechts € 4,99 per maand in onze supra space cloud!